Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)
Короткий опис(реферат)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023.
Об’єктом розроблення виступає процес процес управління конкурентоспроможністю підприємства.
Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства.
Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»