Показати скорочений опис матеріалу
Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)
dc.contributor.author | Климова, Юлія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-10-10T20:03:06Z | |
dc.date.available | 2023-10-10T20:03:06Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.citation | Климова Ю.М. Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / Ю.М. Климова. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165079 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» | uk_UA |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ЗБУТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ІНТЕНСИФІКАЦІЯ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, ПРОСУВАННЯ, ЛОЯЛЬНІСТЬ, СТРАТЕГІЯ, КОНКУРЕНЦІЯ, РОЗВИТОК | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») | uk_UA |
dc.title.alternative | Substantiation of management decisions on increasing the competitiveness of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |