Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorКлимова, Юлія Миколаївна
dc.date.accessioned2023-10-10T20:03:06Z
dc.date.available2023-10-10T20:03:06Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.citationКлимова Ю.М. Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен») / Ю.М. Климова. – Д. : НТУ «ДП», 2023. – 77 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165079
dc.descriptionКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес процес управління конкурентоспроможністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління конкурентоспроможністю підприємства; проаналізовано підприємницьку діяльність ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; оцінено ефективність управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; обґрунтовано управлінські рішення щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectКОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ЗБУТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ІНТЕНСИФІКАЦІЯ, КОНДИТЕРСЬКА ГАЛУЗЬ, ПРОСУВАННЯ, ЛОЯЛЬНІСТЬ, СТРАТЕГІЯ, КОНКУРЕНЦІЯ, РОЗВИТОКuk_UA
dc.titleОбґрунтування управлінських рішень щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства (за матеріалами ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»)uk_UA
dc.title.alternativeSubstantiation of management decisions on increasing the competitiveness of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Kyiv Confectionery Factory “Roshen”)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA


Долучені файли

Thumbnail
Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу