Впровадження інноваційних підходів у готельно-ресторанній діяльності: шлях до успіху
Переглянути
Дата
2023Автор
Гришина, Уляна
Герасименко, Т. В.
Metadata
Показати повний опис матеріалуКороткий опис(реферат)
Впровадження інноваційних підходів до готельно-ресторанної діяльності може сприяти покращенню обслуговування клієнтів, оптимізації внутрішніх процесів та збільшенню
конкурентоспроможності. Готельно-ресторанна галузь завжди була відомою своєю конкурентністю та прагненням до вдосконалення обслуговування гостей. Однак у сучасному цифровому і технологічному віці, впровадження інноваційних підходів стає необхідністю для готелів і ресторанів, щоб забезпечити якість обслуговування, залучити нових клієнтів та зберегти лояльність старих.