Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі
Date Issued
2023
Author(s)
Сорокіна, Альона
Abstract
На розвиток корисного потенціалу суттєво впливає безліч факторів прибуткового зростання,
зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків
вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої
експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не
спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції.
зумовлених активним розробленням та інтеграцією вже існуючих і напрацьованих здобутків
вітчизняної кондитерської галузі. Але адекватної реакції виробників, зумовленої
експоненціальним зростанням попиту, на жаль, у досліджуваний проміжок часу не
спостерігається, тому можна зробити висновок про відсутність тісного зв’язку наукових та інноваційних центрів із каналами розроблення і виготовлення продукції.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Збірник І Всеукр.конференції-154-157.pdf
Size
234.24 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):4b713cdb858d9560915d1f53ce11482f