Показати скорочений опис матеріалу
Стратегія просування підприємства громадського харчування в соціальних мережах
dc.contributor.author | Денисенко, Катерина | |
dc.date.accessioned | 2024-01-05T09:10:36Z | |
dc.date.available | 2024-01-05T09:10:36Z | |
dc.date.issued | 2023-12-08 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165707 | |
dc.description.abstract | В кваліфікаціййній роботі проаналізовано маркетингову діяльність закладу громадського харчування на ринку у Дніпропетровський області, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє сeрeдовищe (можливості та загрози) підприємства. Провeдeно маркeтинговe дослідження, за допомогою якого запропоновано напрями вдосконалення стратегії просування закладу громадського харчування «#БУЛКАКОФ» у соціальних мережах Об'єктом дослідження є маркетингова діяльність підприємства громадського харчування «#БУЛКАКОФЕ», зокрема соціальні мережі як інструмент просування свого бізнесу. Предметом дослідження теоретико-методичні аспекти формування та впровадження стратегії просування підприємства громадського харчування в соціальних мережах, та інструментів її реалізації. Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка рекомендацій щодо реалізації стратегії просування Положення, що захищаються: проектно-рекомендаційні засади щодо розробки стратегії просування для закладу громадського харчування у соціальних мережах. Результати роботи можуть бути використані закладом громадського харчування «#БУЛКАКОФЕ». Соціально-економічна значимість дослідження полягає в підтримці розвитку галузі ресторанного бізнесу та заохоченні гуманного підходу до обслуговування клієнтів та взаємодії з навколишнім середовищем. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: удосконалення маркетингової стратегії, У роботі використано такі методи досліджeнь: статистичний мeтод, анкeтування, якісний мeтод, аналіз за 7Р, EFAS- аналіз, IFAS- аналіз, PESТ- аналіз, SWOТ-аналіз. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ЗАКЛАД ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ, СТРАТЕГІЯ ПРОСУВАННЯ, СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ, ІНСТРУМЕНТИ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ, ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ | uk_UA |
dc.title | Стратегія просування підприємства громадського харчування в соціальних мережах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2022-2023 навчальний рік [24]
Кваліфікаційні роботи студентів 2022-2023 років навчання 075 Маркетинг Магістри