Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро
dc.contributor.author | Бурчак, Д.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-12-07T18:16:31Z | |
dc.date.available | 2024-12-07T18:16:31Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.citation | Бурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224 | |
dc.description.abstract | Мета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | РУХОМИЙ СКЛАД | uk_UA |
dc.subject | МАРШРУТИЗАЦІЯ | uk_UA |
dc.subject | РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ | uk_UA |
dc.subject | ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ | uk_UA |
dc.subject | ТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИ | uk_UA |
dc.subject | ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ | uk_UA |
dc.title | Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |