Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorБурчак, Д.В.
dc.date.accessioned2024-12-07T18:16:31Z
dc.date.available2024-12-07T18:16:31Z
dc.date.issued2023-06
dc.identifier.citationБурчак Д.В. Підвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня бакалавра / Д.В. Бурчак - Дніпро : 2023. - 101 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168224
dc.description.abstractМета дослідження - підвищення ефективності транспортного процесу перевезення продуктів харчування постійним клієнтам торгівельної фірми власним рухомим складом для скорочення витрат.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectРУХОМИЙ СКЛАДuk_UA
dc.subjectМАРШРУТИЗАЦІЯuk_UA
dc.subjectРОЗВІЗНІ МАРШРУТИuk_UA
dc.subjectТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИuk_UA
dc.subjectТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИuk_UA
dc.subjectЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТuk_UA
dc.titleПідвищення рівня конкурентоспроможності ПП «Портсі фуд» за рахунок скорочення витрат на доставку продуктів харчування у м. Дніпроuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу