Показати скорочений опис матеріалу
Підвищення ефективності управління підприємством шляхом розвитку та просування бренду (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9»)
dc.contributor.author | Власіхіна, Анастасія Сергіївна | |
dc.date.accessioned | 2025-01-19T14:46:32Z | |
dc.date.available | 2025-01-19T14:46:32Z | |
dc.date.issued | 2024-06 | |
dc.identifier.citation | Власіхіна А.С. Підвищення ефективності управління підприємством шляхом розвитку та просування бренду (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») / А.С. Власіхіна – Д. : НТУ «ДП», 2024. – 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169252 | |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступає бренд як чинник ефективності підприємства. Мета роботи – дослідження впливу бренду на ефективність діяльності підприємства та розроблення рекомендацій щодо підвищення його внеску в покращенні фінансових результатів діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичний зміст категорії «бренд», інструменти та складові бренду та його взаємозв’язок з конкурентоспроможністю та ефективністю підприємства, проведено аналіз господарської діяльності ПрАТ «Дніпропетровський Хлібзавод №9», проведено аналіз іміджу бренду, що транслюється на веб-платформах підприємства та дослідження впізнаваності бренду ПРАТ «Дніпропетровський Хлібзавод №9», розроблено та обґрунтовано практичні рекомендації щодо підвищення ефективності управління брендом компанії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | БРЕНД, ДИФЕРЕНЦІАЦІЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА, ІДЕНТИЧНІСТЬ БРЕНДУ, ІМІДЖ БРЕНДУ, ПОЗИЦІОНУВАННЯ, РОЗВИТОК БРЕНДУ, СТЕЙКХОЛДЕРИ. | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності управління підприємством шляхом розвитку та просування бренду (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський хлібзавод № 9») | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of enterprise management through brand development and promotion (based on the materials of Private JSC «Dnipropetrovsk Bakery No. 9») | uk_UA |