Доопрацювання методики знайдення рівноважних цін в діяльності ресторану “Italyian Bakery” в умовах декількох норм прибутковості
Zusammenfassung
Мета і завдання дослідження. Доопрацювання методики оптимізаційної
моделі яка б дала змогу в умовах сталої норми прибутковості, яка є різною для
різних груп товарів, збільшити прибуток за рахунок перерозподілу цін у діяльності
ТОВ «Італіан Бейкері».
Конкретизація задач дослідження:
1. Розглянути теоретичні аспекти та методологію ціноутворення;
2. Провести аналіз показників прибутку та рентабельності об'єкта
дослідження та виявити фактори, що впливають на зміну прибутку та
рентабельності;
3. Розробити оптимізаційну модель рівноважних цін в умовах декількох
норм прибутковості. Оцінити ефективність моделі.