Показати скорочений опис матеріалу
Маркетингова комунікаційна стратегія мережі закладів на ринку швидкого харчування
dc.contributor.author | Ганіна, Анна | |
dc.date.accessioned | 2025-03-01T19:46:22Z | |
dc.date.available | 2025-03-01T19:46:22Z | |
dc.date.issued | 2024-12-13 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/169663 | |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі магістра досліджено маркетингову комунікаційну стратегію мережі закладів McDonald’s на ринку швидкого громадського харчування. Проведено аналіз зовнішнього та внутрішнього середовищ досліджуваного підприємства, його маркетингової стратегічної комунікації зі споживачами, соціальні мережі та загальну стратегії підприємства на ринку. Об’єкт розроблення: процес маркетингової стратегічної діяльності мережі ресторанів швидкого харчування. Мета кваліфікаційної роботи: дослідження спрямоване на посилення теоретико-методичних складових маркетингової комунікаційної стратегії мережі закладів на ринку швидкого харчування. Положення, що захищаються: встановлення тенденцій зміни прибутку за регіонами України, побудова стратегічної канви для McDonald’s, аналіз контенту McDonald’s у соціальних мережах, формування Матриці Ансоффа, Моделі STP для McDonald's, аналіз результатів проведеного маркетингового дослідження для підприємства та надання низки рекомендацій щодо удосконалення маркетингової комунікаційної стратегії мережі закладів на ринку швидкого харчування. Результати роботи можуть бути застосовані для вдосконалення маркетингових комунікаційних стратегій інших підприємств громадського харчування та підприємств, які віддають перевагу швидкому розширенню та гнучкості у відповідь на зміну динаміки ринку. Кваліфікаційна робота має тісний зв`язок з маркетинговим стратегічним плануванням. Соціально-економічна ефективність роботи полягає у підвищенні обізнаності споживачів про бренд і стимулюванні попиту, що сприяє підвищенню прибутків компанії. Ефективні комунікації сприяють адаптації до потреб споживачів, персоналізації взаємодії за рахунок комунікацій через соціальні мережі. Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розроблення: було запропоновано заходи щоб збільшити кількість підписників у соціальних мережах та підвищити взаємодію з контентом, а також розробити колаборацію з іншою компанією для підвищення рівня збуту. У роботі використано такі методи досліджeнь: метод експертних оцінок; методи маркетингових досліджень: кабінетні дослідження, дескриптивні, а саме метод опитування; статистичні методи (частотний); методи маркетингового аналізу (IFAS-аналіз; EFAS-аналіз; PEST-аналіз; конкурентний аналіз; SWOT-аналіз). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | РИНОК ШВИДКОГО ХАРЧУВАННЯ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ, МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ, МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ. | uk_UA |
dc.title | Маркетингова комунікаційна стратегія мережі закладів на ринку швидкого харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |