Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24
Попередній перегляд | ???itemlist.dc.date.accessioned??? | Назва | Автор(и) |
| 19-січ-2023 | Мерчандайзинг у системі маркетингових комунікацій на підприємтстві | Шваб, Тетяна |
| 19-січ-2023 | Маркетингове просування продукції в мережі Інтернет | Ткаченко, Микита |
| 19-січ-2023 | Удосконалення маркетингової товарної політики підприємства на ринку B2B | Титаренко, Нікіта |
| 19-січ-2023 | Удосконалення маркетингової товарної політики підприємства | Сур’янінова, Маріанна |
| 19-січ-2023 | Дослідження споживчої лояльності підприємства на ринку послуг | Созінова, Катерина |
| 19-січ-2023 | Організація продажу роздрібного підприємства на засадах омніканального маркетингу в умовах пандемії COVID-19 | Росточило, Аліна |
| 19-січ-2023 | Програма інноваційного маркетингу на ринку споживчих послуг в умовах кризи (на прикладі ПП «кафе «Buffet») | Роса, Карина |
| 19-січ-2023 | Маркетингова стратегія підприємства на ринку послуг | Романенко, Володимир |
| 19-січ-2023 | Маркетингові рішення підприємства роздрібної торгівлі | Ритова, Ольга |
| 19-січ-2023 | Формування споживчої лояльності підприємства на ринку ритейлу | Рашевський, Віталій |
| 19-січ-2023 | Формування ефективного товарного асортименту підприємства | Огнєва, Анастасія |
| 19-січ-2023 | Маркетингові комунікації підприємства на ринку послуг | Куц, Влада |
| 19-січ-2023 | Удосконалення маркетингової політики просування супутніх товарів | Коньшина, Альона |
| 19-січ-2023 | Нейромаркетингові технології стимулювання імпульсивних покупок | Ісабекова, Єлизавета |
| 19-січ-2023 | Особливості рекламної діяльності підприємства в умовах кризи | Зівахін, Олександр |
| 19-січ-2023 | Стимулювання продажу на основі підвищення мотивації працівників | Зайцев, Іван |
| 19-січ-2023 | Маркетингова стратегія підприємства на ринку послуг | Задоя, Валерія |
| 19-січ-2023 | Івент-маркетинг в системі комунікаційної діяльності підприємства | Забара, Поліна |
| 19-січ-2023 | Інструменти Інтернет-маркетингу при формуванні конкурентних переваг торговельного підприємства | Живага, Аміна |
| 19-січ-2023 | Вибір цільового сегменту для магазину і позиціонування на ринку харчових продуктів | Гипський, Євген |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24