Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157732
Назва: | Some aspects of intensification the cast iron smelting |
Автори: | Dychkovskyi, Roman Golovchenko, Anatoliy |
Ключові слова: | thermodynamic modelling;iron ore;smelting;blast furnace;conical backfil;coke;economical issues |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Видавництво НТУ ДП |
Бібліографічний опис: | Dychkovskyi R. Some aspects of intensification the cast iron smelting / R. Dychkovskyi, A. Golovchenko // Physical & Chemical Geotechnologies – 2020 : materials of the International Scientific & Practical Conference (Program of report) = Фізико-хімічні геотехнології – 2020 : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (програма виступів), 04-05 листопада 2020 р. / Міністерство освіти і науки України, Нац. техн. ун-т «Дніпровська політехніка» – Дніпро : НТУ «ДП», 2020. – С. 11-13 |
Короткий огляд (реферат): | Purpose. Using the conical backfilling system and principles of thermodynamic conversion was providing technical and technological insuring the process of iron smelling for providing minimal coke losses. Methodology. The studies were carried on using special equipment for providing the trajectory and fulfilling of coke and iron ore according the quantity proportions and qualities of inputting material and providing the final characteristics of the product. All this activity allows to manage the melting process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/157732 |
Розташовується у зібраннях: | Physical & Chemical Geotechnologies – 2020 : materials of the International Scientific & Practical Conference (Program of report) = Фізико-хімічні геотехнології – 2020 : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (програма виступів), 04–05 листопада 2020 р. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FCG_2020_hot-11-13.pdf | 185,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.