Бакалаври: Recent submissions
Зараз показуються 21-40 з 153
-
Аналіз маркетингової діяльності роздрібного підприємства
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретико-методичні засади маркетингової діяльності роздрібного підприємства. Досліджено маркетингове середовище ТОВ «АТБ-маркет». Обґрунтуванні напрями маркетингового розвитку ТОВ ... -
Маркетингова програма розвитку підприємства на ринку розважальних послуг
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проведено аналіз теоретичних основ, методичних та практичних аспектів маркетингової програми розвитку підприємства на ринку розважальних послуг. Об’єкт дослідження: процес формування маркетингової ... -
Формування товарного асортименту підприємства
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі було проведено аналіз внутрішнього стану та впливу зовнішнього середовища на підприємство, а також проаналізовано товарний асортимент підприємства роздрібної торгівлі з метою виявлення шляхів ... -
Застосування інструментів цифрового маркетингу для компанії на ринку зоотоварів
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано застосування інструментів цифрового маркетингу підприємствами на ринку зоологічних товарів. Проведені дослідження щодо особливостей використання цифрових інструментів для просування ... -
Маркетинговий інструментарій позиціонування бренду на ринку
(2023-06-09)Об'єктом дослідження є маркетинговий інструментарій бренд-менеджменту. 5 Предметом дослідження є характеристики та особливості формування позиціонування бренду на ринку споживчих товарів. У роботі були застосовані ... -
Маркетингове забезпечення виведення нового товару на ринок у площині сталого розвитку
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи маркетингового забезпечення виведення нового товару на ринок: сутність маркетингової діяльності підприємства і складові маркетинг-мікс, зміст і особливості виведення ... -
Дослідження споживчої поведінки на ринку додаткових освітніх послуг
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі досліджено особливості поведінки споживачів на ринку додаткових освітніх послуг. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище школи англійської мови «Yellow Submarines». Проведено дослідження ... -
Споживчі вподобання на ринку товарів господарського призначення
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі досліджувалося ТОВ «ЛСГРУП». В ході виконання роботи проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище підприємства та маркетингову діяльність підприємства. Також визначено економічні, політичні, ... -
Формування Інтернет рекламної кампанії підприємства
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано рекламну-інтернет діяльність підприємства ресторанного бізнесу на кавовому ринку, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та ... -
Цифрові методи просування медтехніки на споживчому ринку
(2023-06-09)Об’єктом дослідження є маркетингова діяльність на роздрібному ринку товарів попереднього вибору. Предметом дослідження є цифрові методи маркетингового просування товарів в умовах посилення невизначеності споживчих ... -
Формування політики мерчандайзингу компанії
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі було проведено аналіз функціонування підприємства роздрібної торгівлі, особлива увага була привернута політиці мерчандайзингу компанії. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє ДП «АДІДАС УКРАЇНА». ... -
Організація маркетингової діяльності підприємства та шляхи її вдосконалення
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано організацію маркетингової діяльності ТОВ «ЦЕНТР-ШИНА ГРУП», а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Об’єкт ... -
Планування маркетингової стратегії компанії
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі досліджувалося ТОВ з обмеженою відповідальністю «КРЕАТИВ КОМПАНІ УКРАЇНА». В ході виконання кваліфікаційної роботи були проаналізовані внутрішнє та зовнішнє середовища компанії, проведений детальний ... -
Формування програми лояльності підприємства на ринку послуг
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність підприємства на ринку послуг, проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства, визначено сегмент ... -
Використання соціальних мереж в управлінні купівельною поведінкою на ринку споживчих послуг
(2023-06-09)Об’єктом дослідження в роботі є маркетингове управління купівельною поведінкою споживача. Предметом дослідження є використання соціальних мереж в маркетинговому управлінні купівельною поведінкою на ринку споживчих ... -
Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку непродовольчих товарів
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано споживчий вибір на ринку непродовольчих товарів. Проведено дослідження поведінки споживачів емальованого посуду. Робота містить аналіз факторів, що впливають на споживчий вибір, ... -
Маркетингова програма виведення нового товару на споживчий ринок
(2023-06-09)Об’єктом кваліфікаційної роботи є маркетингова діяльність великого виробничого підприємства. Предметом кваліфікаційної роботи є маркетингові методи виробничого підприємства щодо виведення нового товару. Мета дослідження ... -
Комплекс маркетингових комунікацій виставкової кампанії підприємства «Агро-Солді»
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано комплекс маркетингових комунікацій виставкової кампанії підприємства «Агро-Солді». Об’єкт розроблення: процес організації та проведення виставкової діяльності ТОВ «Агро-Солді». Мета ... -
Обґрунтування клієнтоорієнтованого підходу при забезпеченні додаткових послуг підприємства
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі досліджено особливості клієнтоорієнтованого підходу при забезпеченні додаткових послуг підприємства, а саме McDonald’s на ринку швидкого харчування. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища ... -
Івент-маркетинг як інструмент просування бізнесу
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі досліджено особливості організації та проведення івентів на підприємстві. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища компанії. Проведено дослідження та виявлено ключові цілі відвідування ...