Автоматизація технологічного процесу зволожування зерна
Date Issued
2022
Author(s)
Бойко, В. І.
Соснін, К. В.
Abstract
Борошномельне, круп’яне виробництво забезпечує виробництво основних продуктів харчування людей – борошна, крупи, що містять у своєму складі важливі незамінні для людини поживні речовини. Об'єкт дослідження: процес зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2. Предмет дослідження – методи, моделі та інформаційне забезпечення при керуванні процесом зволожування зерна. Мета: підвищення якості процесу керування зволожування зерна через апарат А1-БШУ-2, шляхом ідентифікації об’єкту керування та розробки системи автоматизованого керування.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
zvit-2022-350.pdf
Size
241.67 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):404836d4a51421de2f4e8fe9acec6456