Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Тиждень студентської науки
  4. Тиждень студентської науки - 2022 : матеріали 77 студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 16-20 травня 2022 року)
  5. СЕКЦІЯ - АВТОМАТИЗАЦІЯ ТА ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНІ СИСТЕМИ
  6. Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку
 
  • Details

Автоматизація процесу керування виробництвом яблучного соку

Date Issued
2022
Author(s)
Дмухівський, М. І. 
Ткачов, В. В. 
Abstract
Український ринок соків і сокових напоїв в останні роки динамічно розвивається. Отже, для вітчизняних виробників соків і сокових напоїв існує значний потенціал, використання якого обмежується такими чинниками, як низький рівень купівельної спроможності українських споживачів та зростанням рівня конкурентної боротьби на цьому сегменті товарного ринку. При автоматизації виробництв харчової промисловості об'єктом автоматизації є не окремий технологічний процес чи агрегат, а технологічний комплекс зі складними взаємозв'язками між його підсистемами. Сучасні системи автоматизації харчової промисловості мають значні функціональні можливості, вдосконалені технічні параметри, та забезпечують різке підвищення надійності автоматизованих систем управління харчової промисловості, їх швидкодії та оперативності управління.
Subjects

харчова промисловість...

яблучний сік

пастеризатор

підсистема керування

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

zvit-2022-363-365.pdf

Size

337.53 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):bcf9b3ac6a08b55a5d7ee30cf405ec1b

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify