Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Наукова весна
  4. 2019
  5. Наукова весна – 2019 : матеріали Х Всеукраїнської науково-технічної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених (Дніпро, 25-26 квітня 2019 року). – Дніпро : НТУ «Дніпровська політехніка», 2019. – Т. 10. – 179 c.
  6. Особливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу України
 
  • Details

Особливості вирощування сучасних сортів салату овочевого у відкритому грунті в умовах північного степу України

Date Issued
2019
Author(s)
Саєнко, О. В. 
Сидоренко, О. М. 
Abstract
Забезпечення населення свіжою вітамінною продукцією –першочергове завдання АПК держави. Салат –корисна, високо вітамінна рослина. До складу листків входять майже всі відомі вітаміни, мінеральні солі і органічні кислоти. Багато в ньому вітамінів групи С, В1, В2, Е, РР, К, каротину, солей кальцію та калію, заліза, фосфору, яблучної, щавлевої, янтарної та лимонної кислот, мікроелементів І, М, Mo, Fe, Си, В, містяться амінокислоти. Всі споживчі та лікувальні властивості зберігаються під час приготування страв та збереження салату. Незважаючи на велику цінність, простоту вирощування, лежкість і транспортабельність овочевого салату в нашій країні його вирощується дуже мало.
Subjects

свіжа вітамінна проду...

свежая витаминная про...

овочевий салат

овощной салат

абіотичні фактори

абиотические факторы

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

153-154.pdf

Size

548.23 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):2dd95a541564aa97e68b1a4fe1591218

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify