Показати скорочений опис матеріалу
Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика»)
dc.contributor.author | Клименко, Анна Дмитрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-11-11T18:33:55Z | |
dc.date.available | 2020-11-11T18:33:55Z | |
dc.date.issued | 2019-12 | |
dc.identifier.citation | Клименко А.Д. Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика») / А.Д. Клименко. – Д. : НТУ «ДП», 2019. – 90 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/156666 | |
dc.description | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку; наведено характеристику підприємства ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» та продукції, що випускається; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів; проаналізовано основні показники підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; оцінено конкурентоспроможність підприємства; запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. | ru_RU |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку; наведено характеристику підприємства ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика» та продукції, що випускається; здійснено аналіз ринку кондитерських виробів; проаналізовано основні показники підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності підприємства; оцінено конкурентоспроможність підприємства; запропоновано заходи щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства та оцінено економічну ефективність запропонованих заходів. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.subject | ЕКСПОРТ, ЗОВНІШНІЙ РИНОК, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІМПОРТ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ, УПРАВЛІННЯ | ru_RU |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємства на зовнішньому ринку (за матеріалами ПрАТ «Запорізька кондитерська фабрика») | ru_RU |
dc.title.alternative | Management of competitiveness of the enterprise in the foreign market (according to materials of JSC "Zaporizhzhya Confectionery Factory") | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
Кафедра менеджменту [123]