Перегляд 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври по назві
Зараз показуються 1-20 з 41
-
Аналіз маркетингової діяльності роздрібного підприємства
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретико-методичні засади маркетингової діяльності роздрібного підприємства. Досліджено маркетингове середовище ТОВ «АТБ-маркет». Обґрунтуванні напрями маркетингового розвитку ТОВ ... -
Брендинг як технологія формування конкурентоспроможності підприємства
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проведено дослідження процесу маркетингової діяльності підприємства. Предметом дослідження є інструменти просування бренду. У роботі висвітлено теоретико-методичні засади дослідження брендингу як ... -
Використання соціальних мереж в управлінні купівельною поведінкою на ринку споживчих послуг
(2023-06-09)Об’єктом дослідження в роботі є маркетингове управління купівельною поведінкою споживача. Предметом дослідження є використання соціальних мереж в маркетинговому управлінні купівельною поведінкою на ринку споживчих ... -
Використання інструментів цифрового маркетингу в просуванні товарів підприємства у сфері торгівлі
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі було досліджено маркетинг DTS-Parts, що є об'єктом дослідження у цій кваліфікаційної роботі. Були описані основні її характеристики, а також складена програма бізнес-моделі для кращого розуміння ... -
Дослідження лояльності споживачів до підприємства на ринку послуг
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проведено дослідження лояльності споживачів до підприємства на ринку послуг. Розглянуто технології та особливості формування програм споживчої лояльності у сфері розважальних послуг. Визначено ... -
Дослідження поведінки споживачів з метою оновлення асортименту товарів
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність компанії на ресторанному ринку, а також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє середовище (можливості та загрози) підприємства. Проведено маркетингове ... -
Дослідження поведінки споживачів закладу громадського харчування
(2023-06-09)Об’єктом дослідження виступає маркетингова діяльність підприємства на ринку громадського харчування. Мета дослідження – визначення факторів, що впливають на формування поведінки споживачів закладів на ринку послуг ... -
Дослідження споживчої поведінки на ринку додаткових освітніх послуг
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі досліджено особливості поведінки споживачів на ринку додаткових освітніх послуг. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовище школи англійської мови «Yellow Submarines». Проведено дослідження ... -
Застосування інструментів цифрового маркетингу для компанії на ринку зоотоварів
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано застосування інструментів цифрового маркетингу підприємствами на ринку зоологічних товарів. Проведені дослідження щодо особливостей використання цифрових інструментів для просування ... -
Комплекс маркетингових комунікацій виставкової кампанії підприємства «Агро-Солді»
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано комплекс маркетингових комунікацій виставкової кампанії підприємства «Агро-Солді». Об’єкт розроблення: процес організації та проведення виставкової діяльності ТОВ «Агро-Солді». Мета ... -
Комплекс маркетингових комунікацій роздрібного підприємства на ринку будівельних матеріалів
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність підприємства роздрібної торгівлі. Проведено маркетингове дослідження вподобань споживачів магазину з метою подальшого впровадження маркетингових комунікацій та покращення ... -
Маркетингова діяльність мобільного банку monobank
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі було проведено аналіз маркетингової діяльності підприємства на ринку банківських послуг, зокрема спрямованої на дослідження ринку та споживачів. Проведено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища ... -
Маркетингова діяльність підприємства на ринку поштових послуг
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано маркетингову діяльність ТОВ «Нова Пошта», також проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) та зовнішнє (можливості та загрози) середовище досліджуваного підприємства. Об’єкт ... -
Маркетингова програма виведення нового товару на споживчий ринок
(2023-06-09)Об’єктом кваліфікаційної роботи є маркетингова діяльність великого виробничого підприємства. Предметом кваліфікаційної роботи є маркетингові методи виробничого підприємства щодо виведення нового товару. Мета дослідження ... -
Маркетингова програма розвитку підприємства на ринку розважальних послуг
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проведено аналіз теоретичних основ, методичних та практичних аспектів маркетингової програми розвитку підприємства на ринку розважальних послуг. Об’єкт дослідження: процес формування маркетингової ... -
Маркетингова стратегія аграрного підприємства
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність підприємства «ОЗСМ «Агротех». Здійснено аналіз внутрішнього та зовнішнього середовища підприємства. У ході проведення маркетингового дослідження виявлено управлінську ... -
Маркетингова стратегія підприємства на ринку послуг
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі досліджено особливості формування маркетингової стратегії підприємства на ринку послуг. Проаналізовано внутрішнє та зовнішнє середовища підприємства. Проведено дослідження поведінки споживачів на ... -
Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку непродовольчих товарів
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано споживчий вибір на ринку непродовольчих товарів. Проведено дослідження поведінки споживачів емальованого посуду. Робота містить аналіз факторів, що впливають на споживчий вибір, ... -
Маркетингове дослідження особливостей споживчого вибору на ринку позашкільної освіти
(2023-06-09)В кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність підприємства на ринку позашкільної освіти. Проаналізовано внутрішнє (сильні та слабкі сторони) середовище підприємства. Проведено маркетингове дослідження з метоювивчення ... -
Маркетингове забезпечення виведення нового товару на ринок у площині сталого розвитку
(2023-06-09)У кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи маркетингового забезпечення виведення нового товару на ринок: сутність маркетингової діяльності підприємства і складові маркетинг-мікс, зміст і особливості виведення ...