Перегляд Секція «Туризм, рекреація та гостинність» по назві
Зараз показуються 1-10 з 10
-
Напрями відновлення Маріуполя як туристичного міста
(НТУ ДП, 2023)З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року багато українських міст опинилися під ворожою окупацією, були значно пошкоджені та розграбовані, і серед них Маріуполь є найбільшим ... -
Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України
(НТУ ДП, 2023)Заклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом, організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, ... -
Перспективні напрямки удосконалення процесу обслуговування туристів в процесі споживання туристичного продукту (на прикладі готелю «Турист»)
(НТУ ДП, 2023)Поліпшення процесу обслуговування туристів може бути вирішальним чинником для збереження та залучення більшої кількості туристів, які бажають повернутися знову та знову. Виконання цього завдання вимагає поєднання різних ... -
Повоєнний розвиток туризму в Україні
(НТУ ДП, 2023)Розвиток туризму після Другої світової війни був досить складним процесом, оскільки багато країн знаходилися в руїнах, а люди відчували брак грошей та ресурсів для подорожей. В повоєнний період туризм ... -
Сталий розвиток у сфері гостинності
(НТУ ДП, 2023)Сталий розвиток швидко стає головною проблемою для державного та приватного секторів, і готельна індустрія не є винятком. Сталий розвиток є ключем до успішного бізнесу, а отже індустрія гостинності змінює фокус ... -
Сільський зелений туризм як напрям розвитку Петриківської громади
(НТУ ДП, 2023)Сільський зелений туризм – це доволі популярний вид відпочинку, який добре і давно відомий у світі. Більшість науковців підтверджують, що туризм може мати позитивний вплив на регіональний розвиток. Питання ... -
Тенденції та перспективи ринку гастрономічного туризму
(НТУ ДП, 2023)Гастрономічний туризм, як один із напрямів туристичної діяльності, має нетривалу, але змістовну історію, оскільки супроводжувався процесом усталення самого поняття «гастрономічний туризм», яке пройшло ... -
Удосконалення систем управління ризиками діяльності туристичних підприємств
(НТУ ДП, 2023)В умовах зростання кількості ризиків та зміни характеру їх впливу на діяльність туристичних підприємств, першочерговим стає необхідність впровадження, а також удосконалення систем управління ризиками діяльності. ... -
Фактори впливу на ефективність бізнес-процесів у сфері гостинності
(НТУ ДП, 2023)Гостинність є достатньо широким поняттям і включає не лише бізнес-процеси розміщення і харчування, а й інші бізнес-процеси. -
Інновації – як перспективний напрямок повоєнного відродження сфери гостинності та туризму України
(НТУ ДП, 2023)В сучасних складних умовах широкомасштабного вторгнення російської федерації на територію Незалежної України, вітчизняна сфера туризму та гостинності зазнала значних структурних, майнових та ресурсних збитків. ...