Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі України
Date Issued
2023
Author(s)
Іванов, А. М.
Abstract
Заклади готельно-ресторанного бізнесу (далі – ГРБ) України передають на
управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом,
організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від
цього певні переваги.
управління аутсорсинговим компаніям наступні функції: робота з персоналом,
організація заходів, маркетинг та PR-діяльність, клінінгові послуги та ін., маючи від
цього певні переваги.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Наукова_весна_2023-423-424.pdf
Size
319.08 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):5381814039ea45d82344b37e4c385958