Показати скорочений опис матеріалу
Брендинг як технологія формування конкурентоспроможності підприємства
dc.contributor.author | Животченко, Єгор | |
dc.date.accessioned | 2023-12-11T19:16:41Z | |
dc.date.available | 2023-12-11T19:16:41Z | |
dc.date.issued | 2023-06-09 | |
dc.identifier.uri | http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165407 | |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі проведено дослідження процесу маркетингової діяльності підприємства. Предметом дослідження є інструменти просування бренду. У роботі висвітлено теоретико-методичні засади дослідження брендингу як технології формування конкурентоспроможності підприємства. Проведено дослідження маркетингового середовища підприємства. 3 Обґрунтовано розвиток брендингу підприємства для формування та забезпечення його конкурентоспроможності. Практична значущість роботи полягає у розробці рекомендацій щодо просування бренду торгової марки ТОВ "ПБК "ТІТАН", яка може бути реалізована на практиці та забезпечить ефективну взаємодію з аудиторією. Бакалаврська робота складається з трьох розділів, вступу, висновків, списку використаних джерел та додатків. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | МАРКЕТИНГ, БРЕНДИНГ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПІДПРИЄМСТВО, ТЕХНОЛОГІЯ | uk_UA |
dc.title | Брендинг як технологія формування конкурентоспроможності підприємства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Долучені файли
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
-
2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври [41]
Кваліфікаційні роботи студентів 2023 рік випуску 075 маркетинг Бакалаври