Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування
Date Issued
2024
Author(s)
Копейченко, Є. А.
Якименко-Терещенко, Н. В.
Abstract
Умови сучасної індустрії ресторанного бізнесу вимагають від компаній виведення заходів щодо обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Зважаючи на складну економічну ситуацію та зростання конкуренції, традиційні методи ведення бізнесу вже не гарантують зростання прибутковості, а інколи навіть не забезпечують збереження життєздатності підприємства на досягнутому рівні. Така ситуація спонукає представників ресторанного бізнесу аналізувати тенденції сучасного світу та впроваджувати у свою діяльність новітні методи та способи ведення бізнесу. У цьому контексті одним із ефективних напрямків трансформації бізнес-процесів є діджиталізація, метою якої є переведення частини процесів у цифрове середовище.
File(s)![Thumbnail Image]()
Loading...
Name
Scientific_Spring_2024-424-426.pdf
Size
387.56 KB
Format
Adobe PDF
Checksum
(MD5):2020050bb38a1c6bae45e32fd80f9f70