Repository logo
  • English
  • Yкраї́нська
Log In
New user? Click here to register.Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Матеріали конференцій
  3. Наукова весна
  4. «Наукова весна» 2024 : матеріали XIV Міжнародної науково-технічної конференції аспірантів та молодих вчених, Дніпро, 27-29 березня 2024 року
  5. Секція «Туризм, рекреація та гостинність»
  6. Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування
 
  • Details

Сучасні тренди в розвитку діджиталізації та автоматизації ресторанного обслуговування

Date Issued
2024
Author(s)
Копейченко, Є. А. 
Якименко-Терещенко, Н. В. 
Abstract
Умови сучасної індустрії ресторанного бізнесу вимагають від компаній виведення заходів щодо обслуговування клієнтів на якісно новий рівень. Зважаючи на складну економічну ситуацію та зростання конкуренції, традиційні методи ведення бізнесу вже не гарантують зростання прибутковості, а інколи навіть не забезпечують збереження життєздатності підприємства на досягнутому рівні. Така ситуація спонукає представників ресторанного бізнесу аналізувати тенденції сучасного світу та впроваджувати у свою діяльність новітні методи та способи ведення бізнесу. У цьому контексті одним із ефективних напрямків трансформації бізнес-процесів є діджиталізація, метою якої є переведення частини процесів у цифрове середовище.
Subjects

автоматизація рестора...

ресторанний бізнес

File(s)
Loading...
Thumbnail Image
Name

Scientific_Spring_2024-424-426.pdf

Size

387.56 KB

Format

Adobe PDF

Checksum

(MD5):2020050bb38a1c6bae45e32fd80f9f70

.

Built with DSpace-CRIS software - Extension maintained and optimized by 4Science

  • End User Agreement
  • Send Feedback
Repository logo COAR Notify