Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.authorШикуло, Сергій
dc.date.accessioned2023-12-11T19:52:12Z
dc.date.available2023-12-11T19:52:12Z
dc.date.issued2023-06-09
dc.identifier.urihttp://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165428
dc.description.abstractВ кваліфікаційній роботі було проведено аналіз внутрішнього стану та впливу зовнішнього середовища на підприємство, а також проаналізовано товарний асортимент підприємства роздрібної торгівлі з метою виявлення шляхів оптимізації товарного асортименту для забезпечення збільшення прибутковості підприємства. Об’єкт дослідження – товарний асортимент та маркетингова діяльність торгового підприємства. Мета дипломної роботи - розробка теоретичних, методичних положень і практичних рекомендацій з оптимізації товарного асортименту ТОВ «Акваторія». Методи дослідження – абстрактно-логічний і аналітико-порівняльний методи; графічні методи; статистичні методи; експертний метод; фінансово-економічний аналіз, графічний метод, PEST-аналіз, SWOT-аналіз. Інформація щодо впровадження – результати запропонованої оптимізації товарного асортименту підприємства зараз на етапі обговорення з керівництвом ТОВ «Акваторія». Кваліфікаційна робота має тісний зв'язок із виконаними курсовими роботами з маркетингових досліджень науковими студентськими роботами з маркетингу. Використано теоретичні положення, методики та рекомендації, що розроблені провідними українськими та зарубіжними маркетологами у галузі управління товарним асортиментом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectТОВАРНА ПОЛІТИКА, ТОВАРНИЙ АСОРТИМЕНТ, МАРКЕТИНГОВА І КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ, SWOT-АНАЛІЗ, PEST- АНАЛІЗ, АВС-АНАЛІЗ, НОМЕНКЛАТУРНА ГРУПА, РОЗПИЛЮВАЧ, ДОБРИВА, ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН,АГРОКЛІНІНГuk_UA
dc.titleФормування товарного асортименту підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA


Долучені файли

Thumbnail

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу