DSpace JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанний бізнес
Результати 1 до 7 із 7
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Використання віртуальної реальності у готелях та ресторанах для поліпшення гостьового досвіду | Постол, Дмитро; Любчук, Ольга |
| 2023 | Впровадження технологій безконтактного обслуговування у сфері готельно-ресторанної діяльності | Нестеренко, Єлизавета; Бойко, Зоя |
| 2024 | Маркетинговий підхід в управлінні HoReCa | Безугла, Л. С. |
| 2019 | Окремі аспекти глобального генезису готельно-ресторанного бізнесу України та ЄС | Чириченко, Юрій |
| 2013 | Особливості маркетингової політики у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану "Наутілус") | Палєхова, Л. Л.; Павелко, К. О. |
| 2023 | Розвиток індустрії гостинності: сучасні реалії | Марков, Ілля; Язіна, Вікторія |
| 2023 | Сучасні методи управління розвитком персоналу організацій готельно-ресторанного бізнесу | Куркуріна, Марія; Стригуль, Лариса |