Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24
Попередній перегляд | ???itemlist.dc.date.accessioned??? | Назва | Автор(и) |
| 28-лис-2023 | Тенденції розвитку MICE-туризму Одеського регіону | Чапаров, Єгор; Шикіна, Ольга |
| 28-лис-2023 | Передумови ефективного розвитку підприємств кондитерської галузі | Сорокіна, Альона |
| 24-лис-2023 | Фактори впливу на особливості управління персоналом готельних підприємств | Сердюк, Анастасія; Любчук, Ольга |
| 24-лис-2023 | Греція на міжнародному ринку туристичних послуг | Савицька, Ксенія |
| 24-лис-2023 | Організація рекреаційної зони відпочинку на території Івано-Франківської ОТГ з використанням водойм | Пілка, Микола |
| 24-лис-2023 | Проблеми управління пішим туризмом Закарпатського регіону України в ХХІ столітті | Паніотов, Єгор; Любчук, Ольга |
| 24-лис-2023 | Роль PR та реклами в організації туристичного бізнесу в умовах війни | Рябцева, Софія; Бондаренко, Людмила |
| 24-лис-2023 | Система sintegrum як шлях підвищення якості надання послуг у готельному господарстві | Осітковська, Поліна; Шикіна, Ольга |
| 24-лис-2023 | Соціальна відповідальність малих та середніх підприємств: передумови та особливості | Нечепуренко, Микита |
| 24-лис-2023 | Динаміка розвитку міжнародних готельних мереж | Невечеря, Ганна; Шикіна, Ольга |
| 24-лис-2023 | Стратегічні цілі розвитку Маріуполя як туристичного центру в післявоєнний період | Леонов, Олександр; Любчук, Ольга |
| 24-лис-2023 | Місце музеїв у культурно-пізнавальному туризмі | Кришталь, Олена; Шикіна, Ольга |
| 24-лис-2023 | Ризики в туристичному середовищі | Кошеваров, Ігор; Дворніков, Михайло; Безугла, Людмила |
| 24-лис-2023 | Основні підходи до формування системи управління персоналом | Козинець, Альона; Бондаренко, Людмила |
| 24-лис-2023 | Ключові аспекти успіху економіки та управління в туристичному бізнесі | Ігнатенко, Гліб; Бондаренко, Людмила |
| 24-лис-2023 | Особливості функціонування індустрії гостинності в Україні під час війни | Ільїна, Інеса; Любчук, Ольга |
| 24-лис-2023 | Управління підвищенням кваліфікації персоналу ресторанного закладу в контексті концепції кадрової роботи | Зеленюк, Ганна; Любчук, Ольга |
| 24-лис-2023 | Удосконалення системи управління готелем: сучасні виклики та перспективи | Датченко, Євген; Якименко-Терещенко, Наталія |
| 24-лис-2023 | Реінжиніринг сервісних бізнес-процесів як сучасний метод забезпеченні якості туристичних послуг | Грузд, Андрій; Бондаренко, Людмила |
| 24-лис-2023 | Сучасні тенденції та вимоги до розвитку туристично-рекреаційної діяльності | Голота, Софія |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 24